06
apr-2016

Waarom Sherpa Reizen?

Yak in de Himalaya - Rondreis Nepal - Annapurna Circuit trekking - wandelvakantie - Rondreizen Nepal

Deskundige reisbegeleiding

Sherpa Reizen werkt met lokale reisbegeleiders die ruime ervaring hebben met het begeleiden van reizigers. Zij kennen de omgeving op hun duimpje en weten wat te doen in iedere situatie. Ook spreken zij prima Engels en zijn zij er echt voor jou. Onze reisbegeleiders letten op jouw plezier en vooral ook op jouw veiligheid tijdens je uitdaging.

Kennis uit eigen ervaring

Alle reizen die Sherpa Reizen aanbiedt, hebben wij zelf getest. Daardoor weten we precies wat jou te wachten staat en kunnen we je goed adviseren. Schroom dus niet om al jouw vragen aan ons te stellen over de reis die jij op het oog hebt.

Betaalbare reizen

Wij streven ernaar om onze reizen voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te maken, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Dat doen wij bijvoorbeeld door direct bij lokale ondernemingen in te kopen en onze reizen alleen online aan te bieden.

Alleen unieke reizen

Sherpa Reizen biedt geen dertien in een dozijn reizen aan. Al onze reizen zitten vol unieke uitdagingen. Ervaringen die je maar één keer in je leven meemaakt. Dat is waar wij onze reizen op selecteren: wij willen dat jij een wereldervaring opdoet, die je nooit meer vergeet!

Reis op maat

Wij kunnen al onze reizen ook volledig op jouw maat maken. Toch liever een andere vertrekdatum? Zijn er activiteiten die je heel graag net even anders wilt doen? Je vakantie verlengen met een paar dagen ontspanning? Laat ons weten wat jij wilt en de kans is groot dat het mogelijk is. Wij maken een volledig op maat gemaakte offerte voor je.

Persoonlijke aandacht

Sherpa Reizen is geen reisbureau dat duizenden klanten per maand heeft. Je bent bij ons geen nummertje. Wij vinden het belangrijk dat onze reizen echt aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. En we doen écht ons best om jouw reis helemaal te laten verlopen, zoals jij dat wilt. Je kunt ons alles vragen over de reis waarin jij geïnteresseerd bent, gewoon doen. Sherpa Reizen is er voor jou.

Duurzaamheid

Wij werken uitsluitend samen met lokale ondernemers, zodat de lokale bevolking echt profiteert van jouw reis. En niet alleen jouw gids is een local, ook de producten die je eet zijn lokaal ingekocht, en de chauffeurs, de koks en noem maar op. Dat is trouwens ook gewoon leuk, want je leert de locals vaak echt goed kennen! Verder letten wij erop dat jouw reis zo min mogelijk impact heeft op de natuur.

Verrassende voordelen voor trouwe klanten

Boek je vaker een reis bij Sherpa Reizen? Dat waarderen wij enorm. Je profiteer dan van verrassende voordelen. Soms is dat een leuke korting, maar vaak is het ook iets heel anders waarmee wij onze waardering willen laten blijken. Laat je verrassen!

 

Deel dit bericht: