Vliegtickets door ons laten verzorgen

Vliegtickets laten verzorgen door Sherpa Reizen. Extra Service

Vliegtickets laten verzorgen door Sherpa Reizen

Jouw internationale vliegtickets zijn standaard niet inbegrepen bij onze rondreizen. Wij kunnen jouw vliegtickets wel voor je verzorgen, als je dat wilt. Hier lees je hoe dat werkt.

Heb jij nog geen reis geboekt bij Sherpa Reizen…?

…en wil je een voorstel ontvangen voor een rondreis, inclusief vliegtickets? Doe dan het volgende:

 1. Ga naar de hoofdpagina van de betreffende reis, op onze website.
 2. Klik op de knop ‘Op maat’.
 3. Vul het ‘Reis op maat formulier’ in.
 4. Je ontvangt dan een vrijblijvend voorstel voor jouw rondreis, inclusief vliegtickets.
 5. Denk er even over na.
 6. Perfecte rondreis & prima vliegtickets? Dan leggen wij het vast! Je voldoet het gehele bedrag voor de vliegtickets binnen 8 dagen nadat je geboekt hebt. Wij moeten het bedrag voor de vliegtickets namelijk ook meteen voldoen. En je maakt de aanbetaling voor de rondreis (25%) ook binnen 8 dagen naar ons over. Het overige bedrag maak je uiterlijk 6 weken voor vertrek over. Geregeld!
 7. Perfecte rondreis, maar geen ideale vlucht? Laat ons weten dat je de rondreis wilt boeken, maar dat je de vliegtickets zelf regelt. Geen probleem! Je hoeft alleen het tijdstip van aankomst op jouw bestemming en het vluchtnummer naar ons te mailen. Wij zorgen dat de chauffeur klaar staat om je op te halen. En qua betaling maak je alleen de aanbetaling voor de rondreis (25%) binnen 8 dagen nadat je geboekt hebt, naar ons over. De rest voldoe je 6 weken voor vertrek.

Heb jij al een reis geboekt bij Sherpa Reizen…?

…en wil je een vrijblijvend voorstel ontvangen voor jouw internationale vliegtickets? Doe dan het volgende:

 1. Vul het onderstaande aanvraagformulier in.
 2. Je ontvangt dan een vrijblijvend voorstel voor jouw vliegtickets in je mailbox.
 3. Denk er even over na.
 4. Perfecte tickets? Dan leggen wij ze vast! Je voldoet het gehele bedrag voor de vliegtickets binnen 8 dagen nadat je akkoord hebt gegeven. De rest regelen wij. Klaar ben je!
 5. Is dit niet jouw ideale vlucht? Ook prima! Dan kun je alsnog zelf je vliegtickets boeken en hoef je alleen het tijdstip van aankomst op jouw bestemming en het vluchtnummer naar ons te mailen. Wij zorgen dat jouw chauffeur ter plaatse klaar staat om je op te halen.

tip: vergelijk de prijzen…

Als je een vluchtvoorstel van ons ontvangt, vergelijk die dan altijd met de prijs als je dezelfde tickets zelf zou boeken. Wij kunnen namelijk niet alle tickets goedkoper aanbieden. 😉

Andere vragen?

Kom je er niet uit? Of heb je andere vragen over jouw internationale vliegtickets. Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Zo neem je contact op.

Aanvraagformulier voorstel vliegtickets