31
dec-2015

Over ons

Husky sledetocht tijdens jouw vakantie in Fins Lapland.

Over Sherpa Reizen

Als iemand jou op een feestje vraagt naar jouw meest unieke reiservaring. Wat zou jij dan antwoorden? Over welke reis zou jij vertellen? Welke ontmoeting, welk uitzicht of welk moment komt er het allereerst in je op? Waarschijnlijk kun je het tot in detail navertellen. Ook 10, of zelfs 20 jaar later nog.

ONVERGETELIJKE ERVARINGEN

Wij weten zeker dat al onze reizen ook die unieke momenten bevatten. Die prachtige zonsondergang tijdens jouw Kilimanjaro beklimming. Adembenemend! Of toen in Finland, toen je oog in oog stond met een bruine beer? Heel gaaf!

Ja, inderdaad, onze reizen kunnen soms spannend zijn. Maar ze zijn wel altijd veilig en goed verzorgd, dankzij onze ervaren en deskundige reisbegeleiding. Jouw gids is nooit ver weg als je eenmaal in ‘the middle of nowhere’ bent.

MIDDEN IN DE NATUUR

Je bent tijdens onze reizen bijna altijd in de natuur, dag en nacht. Je slaapt in wilderniskampen, tentjes, hutjes of iglo’s. Het kan soms regenen, je kunt vies worden en het kan koud zijn. Oftewel, je slaapt meestal niet in 4-sterrenhotels, eet geen kaviaar en zult geen avondjurken dragen. Maar hé, vertel jij over 10 jaar op die verjaardag over die dure hotelsuite met champagne of over die nacht in een zelfgemaakte iglo, toen je het Noorderlicht zag? Precies!

Tijdens onze reizen in de natuur kom je trouwens ook volledig tot rust. Het is vaak heerlijk stil om je heen en je kunt je internet gerust een weekje uitzetten, als je dat wilt. De gids heeft altijd een telefoon bij zich voor als dat nodig is. En trouwens, is het niet heerlijk om even uit de hectiek van alledag te stappen en gewoon even te genieten van unieke momenten in het hier en nu. Wij vinden van wel! En veel van onze klanten ook.

DAAG JEZELF UIT!

De reizen die Sherpa Reizen aanbiedt, zijn voor velen een uitdaging. Soms fysiek, als je een hele dag door de sneeuw loopt of 15 kilometer peddelt over meren tijdens jouw vakantie in Finland. En soms ook mentaal, als je bijna bij de top van de Kilimanjaro bent en het gevoel hebt dat het maar niet dichterbij komt. Geen zorgen, jouw gidsen houden altijd goed in de gaten hoe het met je gaat en zorgen ervoor dat jij alles in jouw eigen tempo en binnen jouw eigen grenzen voltooit. En wij zullen je vanuit Nederland goed informeren over jouw voorbereiding op je reis, zodat je tijdens het vertrek perfect voorbereid bent!

MOGEN WIJ JOUW SHERPA ZIJN?

Tijdens onze reizen heb je altijd iemand nodig die jou helpt om je droom waar te maken. Iemand die je volledig kunt vertrouwen. In Nepal, op de Mount Everest, noemen we zo iemand een Sherpa. Mogen wij diegene zijn die jou helpt om onvergetelijke momenten mee te maken? Mogen wij erbij zijn als jij jouw dromen waarmaakt? Mogen wij jouw Sherpa zijn?

Bekijk ons reisaanbod
Deel dit bericht: