12
jan-2016

Op naar Nepal!

Sherpa Stories   /  

Prachtige plek in de Himalaya tijdens jouw Mount Everest basecamp trekking

Blog – Bart Mulder – 07-01-2017
Het is weer zover! Vanaf vandaag nemen we je weer mee op reis. Dit keer naar Nepal voor een trekking door de Himalaya! Het is al even geleden, dus nog even een uitleg: iedere dag plaatsen wij een bericht op Social Media. Daarin staat iets wat je op reis ook zou meemaken. Zo krijg je een heel goed beeld van de reis. Sterker nog, wie weet krijg je wel het idee dat je zelf op reis bent. Na afloop van de reis volgt altijd een kortingsactie voor die betreffende reis. Yes? Let’s go!

Vandaag vliegen we naar Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Het wordt een lange vlucht, dus neem je tijd en droom maar vast lekker weg over wat er komen gaat. Er staat je namelijk een flink avontuur te wachten. Wat precies? Een trekking naar het basiskamp van Mount Everest. Je verblijft 16 dagen in Nepal en zult stijgen naar een hoogte van boven de 5.500 meter. Oftewel, je gaat afzien, maar je gaat ook adembenemede uitzichten en prachtige momenten tegemoet! Check hier alvast het volledige reisprogramma.

Oja, voordat je in Nederland in het vliegtuig stapt… Check je nog even of je wel al je voorbereidingen getroffen hebt! Het is niet zomaar een reis. Heb je je vaccinaties gehad? Je koffer gepakt? Je visum geregeld? Voldoende getraind? Pasfoto’s geprint?

Niet?! Haha, dat maakt voor deze ene keer gelukkig niet uit. Mocht je deze reis echt gaan maken, zorg dan wel dat je optimaal voorbereid aan de start staat. Het wordt namelijk een flinke uitdaging en dan kun je maar beter goed voorbereid aan de start staan. Benieuwd naar alle voorbereidingen? Die vind je hier.

Geniet van een rustige digitale vlucht,

Tot morgen in Kathmandu!

Groetjes,

Jouw reisleider

Meer info over deze reis
Deel dit bericht: