Trekkings in Peru

Sherpa Reizen - Peru - Salkantay Inca Trail trekking naar Machu Picchu - Rondreis - Groepsreis

trekking(s) in peru: treed in de voetsporen van de inca’s!

Peru is één van de meest fascinerende landen van Zuid-Amerika. Het land herbergt allerlei culturele en natuurlijke schatten. Denk aan steden als Lima en Arequipa, en de prachtige kustlijn langs de Stille Oceaan. Maar wat vooral niet mag ontbreken tijdens jouw rondreis door Peru, is een trekking door de Andes! Treed in de voetsporen van de Inca’s en daag jezelf uit tijdens één van onze meerdaagse trekkings. Begeef je op grote hoogte en geniet van de condors die boven je hoofd vliegen. Oh, en vergeet niet een bezoek te brengen aan het wereldberoemde Machu Picchu! 

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de allermooiste trekkings in de Andes. Wij werken met de beste lokale partners, die gespecialiseerd zijn in unieke, meerdaagse trekkings. De gidsen hebben veel ervaring, spreken goed Engels en we werken met kleine groepen. In alles staan we voor kwaliteit en zetten we jouw behoefte centraal. Let op: wij bieden geen volledige rondreizen door Peru aan, maar voor jouw trekking, als onderdeel van jouw eigen rondreis door Peru, ben je bij ons aan het perfecte adres!

WIJ BIEDEN de volgende trekking(s) AAN:

Lares trek - Machu Picchu - Rondreis Peru - Sherpa Reizen - trekkingunieke Lares trekking naar Machu Picchu – 7 DAGEN

vanaf €669,- P.P.

Deze 7-daagse Lares trekking naar Machu Picchu is onze persoonlijke favoriet in Peru. De trek gaat compleet van de gebaande paden! Geen enkele andere tour operator volgt deze route door de Andes. Onze lokale partner heeft echter zoveel ervaring dat wij deze unieke route kunnen aanbieden. Geen zorgen, het is gewoon veilig. Wij zorgen goed voor je!

Zwaarte van deze reis:

Meer informatie

Klassieke Inca Trail - Machu Picchu - Rondreis Peru - Sherpa Reizen trekkingklassieke INCA TRAIL naar Machu picchu – 7 DAGEN

€819,- P.P.

De klassieke 4-daagse Inca Trail naar Machu Picchu is één van de beroemdste trekkings ter wereld. Deze trekking mag eigenlijk niet ontbreken tijdens jouw rondreis door Peru. Voorafgaand aan jouw Inca Trail slaap je twee nachten in Cuzco. Na afloop verblijf je daar ook nog één nachtje. Dat is allemaal inbegrepen bij de trip. In totaal is dit een 7-daagse, onvergetelijke trek! Let op: deze trekking is ver van tevoren uitverkocht, dus wees er vroeg bij! 

Zwaarte van deze reis:

Meer informatie

SALKANTAY trek naar Machu Picchu – 8 DAGEN

€ 829,- P.P.

Wil jij een trekking doen in Peru? En wil Je Machu Picchu bezoeken? Maar wil jij ook weg blijven van de drukte op de ‘Inca Trail’? Dan is onze 8-daagse Salkantay trekking naar Machu Picchu de perfecte optie voor jou! Je begeeft je vier dagen lang middenin de natuur, en ervaart de Andes op een onvergetelijke manier.

Zwaarte van deze reis:     

Meer informatie

Sherpa Reizen - Peru - Salkantay Inca Trail trekking naar Machu Picchusalkantay & Inca trail trekking – 10 dagen

€1.199,- p.p.

Wil jij de klassieke Inca Trail naar Machu Picchu lopen, maar dan op een uitdagende manier? Dan is deze reis jou op het lijf geschreven! Je bent grotendeels weg van het massatoerisme en begeeft je op ruim 4.800 meter hoogte. Midden in de Andes. Ook een bezoek aan Cuzco en Machu Picchu staan op het programma van deze 10-daagse trekking.  

Zwaarte van deze reis:

Meer informatie