Reis op maat door Nepal

 

Hoe ziet jouw ideale rondreis door nepal eruit?

Wil jij een rondreis maken door Nepal en weet je precies wat je wilt? Wij kunnen jouw rondreis door Nepal volledig op maat maken! Wij werken samen met één va de beste reisorganisaties van Nepal en kunnen praktisch  alles in het land voor je kunnen organiseren. Onze enige wens: Zorg dat er activiteiten tussen zitten die een uitdagend of actief karakter hebben! Dat is namelijk waar wij voor staan, en wat wij jou aanraden als je naar Nepal gaat!

Maar dat wil jij zelf ook toch?! Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie trekking door de Himalaya? Paragliden boven het Phewa meer? Bungeejumpen in Pokhara? Raften op de Trishuli rivier? Mountainbiken bij Kathmandu? Het kan allemaal! Hieronder vind je de een voorbeeld van de reisonderdelen waarover jij zelf kunt beslissen:

  • Bepaal zelf het aantal reisdagen
  • Bepaal zelf in wat voor accommodaties je wilt verblijven (aantal sterren)
  • Bepaal zelf welke activiteiten je wilt ondernemen en hoeveel dagen iedere activiteit duurt (voorbeelden: wij bieden heel veel trekkings aan in Nepal, maar ook paragliden, raften, mountainbike-trips, jungle-safari’s in Chitwan National Park, bezoek aan steden als Kathmandu en Pokhara, helpen bij ontwikkelingsprojecten en nog veel meer!)
  • En geef vooral ook jouw andere voorkeuren door, de kans is groot dat wij het kunnen organiseren!

Oftewel, laat ons weten wat jij zoekt, en wij sturen je een vrijblijvend reisvoorstel toe! Hieronder lees je hoe dat werkt.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Vul het onderstaande formulier in en wij gaan meteen voor je aan de slag. We beginnen met het inventariseren van jouw reiswensen. Op basis van de gegevens die jij hebt ingevuld, gaan wij na of we voldoende informatie hebben om het perfecte reisvoorstel voor jouw rondreis door Nepal te maken. Zo niet, dan nemen we telefonisch contact met je op. Zodra wij al jouw wensen in kaart hebben, sturen we je binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte. Je hebt dan even bedenktijd en kunt natuurlijk nog wijzigingen aan ons doorgeven. Is dit jouw droomreis door Nepal? Dan maak je je boeking definitief en gaan wij jouw reis voorbereiden!

HOE VERLOPEN DE BOEKING EN BETALING?

Zodra je je akkoord gaat met de offerte, ontvang je een boekingsformulier van ons dat je invult. Als je die hebt ingevuld, ontvang je de definitieve bevestiging, inclusief de factuur. De aanbetaling dien je per ommegaande te voldoen en het restantbedrag maak je uiterlijk 6 weken voor vertrek over.