Annapurna Basecamp trekking – 14 dagen

 

Introductie Dag tot dag Data & prijzen Voorbereiding Tijdens de reis Op maat Reviews Nu boeken!

Annapurna Basecamp trekking - 14 dagen - de route“Één van de meest spectaculaire bergroutes ter wereld!”

[Zwaarte van deze reis]

Deze 14-daagse rondreis door Nepal is werkelijk prachtig! Je wandelt over één van de meest spectaculaire bergroutes ter wereld. En dat met maar 1 doel: het Annapurna Basecamp, op 4.130 meter hoogte!

Deze rondreis voert je door prachtige bossen vol rodondendrons en bamboe. Onderweg kom je langs pittoreske bergdorpjes en slingerende rivieren. Iedere dag kun je genieten van adembenemende uitzichten op toppen van de Himalaya. Hoe hoger je komt, hoe meer je zult merken dat de omgeving verandert. Na een aantal dagen verlaat je het bos en kom je terecht in een ruig rotslandschap. Dan wordt het pas echt spectaculair!

“Gehaald, Annapurna Basecamp!”

Op dag 9 van jouw rondreis door Nepal arriveer je in Annapurna Basecamp! Je bent omringd door enorme gletschers en extreem hoge bergtoppen. Geniet van een prachtig uitzicht op de Annapurna l: de nummer 10 op de lijst van hoogste bergen ter wereld.

Voorafgaand aan de trekking maak je kennis met het hectische Kathmandu en het supermooie Pokhara. Als klap op de vuurpijl kun je tijdens het wandelen genieten van een heerlijke natuurlijke warmwaterbron. Durf jij het aan?

Bekijk het volledige reisprogramma Beoordelingen

Enkele hoogtepunten

Rondreis Nepal l Rondreizen Nepal l Vakantie Nepal - Annapurna Basecamp trekking - wandelreis 14 dagen. Poon HillGeniet van de zonsopkomst op poon hill

Waarschijnlijk één van de mooiste zonsopkomsten die je ooit gezien hebt! Op de zesde dag van jouw rondreis door Nepal sta je heel vroeg op en wandel je naar Poon Hill. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en brengt je naar 3.210 meter hoogte. Daar heb je een waanzinnig uitzicht over het Annapurna massief! Nu weet je het zeker, dit is een van de meest overweldigende gebergtes die je ooit gezien hebt! De zonsopkomst maakt het heel surrealistisch, en vooral onvergetelijk! Houd je camera in de aanslag, want je hebt maar een uurtje om dit memorabele moment vast te leggen…

 

Rondreis Nepal l Rondreizen Nepal l Vakantie Nepal - Annapurna Basecamp trekking - wandelreis 14 dagen.BEREIK Annapurna BASECAMP!

Op de negende reisdag bereik je het doel van jouw rondreis door Nepal. Je komt aan in Annapurna Basecamp! Geniet van een euforisch gevoel bij het binnenlopen van dit imposante kamp. Je bent nu op 4.130 meter hoogte. Dit is waar je het voor gedaan hebt! Vanaf hier kun je genieten van spectaculaire uitzichten op onder andere Annapurna l en vele andere Himalaya-reuzen. Annapurna l is met zijn 8.091 meter de eerste achtduizender die ooit is beklommen. Wauw!

 

Rondreis Nepal l Rondreizen Nepal l Vakantie Nepal - Annapurna Basecamp trekking - wandelreis 14 dagen. Nepalese vlaggetjes.Neem een bad in een natuurlijke warmwaterbron

Op de terugweg kom je langs een natuurlijke warmwaterbron. Na al die dagen wandelen, kan een warm bad absoluut geen kwaad! Ontspan je spieren in dit heerlijke natuurlijke bad, middenin de Himalaya…

 

Ga jij de uitdaging aan?

WAAROM SHERPA REIZEN?

Waarom is Sherpa Reizen jouw beste keuze!

 

Introductie Dag tot dag Data & prijzen Voorbereiding Tijdens de reis Op maat Reviews Nu boeken!