Rondreizen door Nepal (2)

Rondreis Nepal l Nepal Reizen l l Rondreizen Nepal l Sherpa Reizen l Vakantie Nepal

rondreis Nepal: mystiek land met vele gezichten

Een rondreis door Nepal is een garantie voor succes! Het land herbergt 8 van de 10 hoogste bergen ter wereld. En natuurlijk vind je er ook de allerhoogste berg ter wereld: Mount Everest. Ja, die is spectaculair! Daag jezelf uit en bezoek het Mount Everest Basecamp op 5.365 meter hoogte. Of wat dacht je van een trekking naar het Annapurna Basecamp? 

En als je toch een rondreis door Nepal maakt, bezoek dan ook de andere highlights! Het mystieke Aziatische land heeft veel meer te bieden dan alleen het hooggebergte. Wandel door de prachtige koningssteden Kathmandu en Bhaktapur, ontdek het dierenrijk in de jungle van Chitwan of kies voor ontspanning in het prachtige Pokhara. En vergeet ook geen kennis te maken met de lokale cultuur en bevolking. Ja, een rondreis door Nepal doet jouw hart sneller kloppen!

Wij bieden deze Rondreizen door Nepal aan:

Trekking naar Mount Everest basecamp. Wandelvakantie in Nepal. Rondreis Nepal. Rondreizen NepalMOUNT EVEREST BASECAMP TREKKING – 16 dagen

VANAF €1.469,-

De Mount Everest is met zijn 8.848 meter de hoogste berg ter wereld. Wandel aan de voet van deze majestueuze berg, bezoek Mount Everest Basecamp en klim naar een hoogte van 5.555 meter! Ook een bezoek aan Kathmandu en een onvergetelijke bergvlucht staan op het programma tijdens deze rondreis.  

Zwaarte van deze reis:

Meer informatie

ANNAPURNA circuit TREKKING – 23 DAGEN

 VANAF €1399,-  

Veel wandelaars zien het Annapurna Circuit als dé plek waar je ooit geweest moet zijn. En terecht! Wij durven te zeggen dat er nog nooit iemand teleurgesteld is weg gegaan. Van groene valleien tot fascinerende dorpjes, en van spectaculaire uitzichten tot flinke uitdagingen. Deze rondreis heeft het allemaal!

Zwaarte van deze reis:Sherpa Reizen - Moeilijkheidsgraad van onze reizen

Meer informatie

Annapurna Basecamp Trekking l Rondreis Nepal l Rondreizen Nepal l Vakantie NepalAnnapurna BASECAMP TREKKING – 14 dagen

 VANAF €979,-  

Deze 14-daagse rondreis door Nepal is werkelijk spectaculair! Je wandelt over één van de meest spectaculaire bergroutes ter wereld. En dat met maar 1 doel: het Annapurna Basecamp, op 4.130 meter hoogte! Maak ook kennis met het Hectische Kathmandu en het pittoreske Pokhara.

Zwaarte van deze reis:Hoe zwaar is deze reis? Sherpa Reizen - moeilijkheidsgraad

Meer informatie

Reis op maat

Rondreis op maat door Nepal - Sherpa Reizen - Rafting - Raften - Trishuli rivier

Maatwerk reizen: vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil jij een rondreis maken door Nepal en heb jij specifieke wensen? Wil jij bijvoorbeeld Raften? Paragilden? Bungeejumpen? Neushoorns spotten? Mountainbiken? Steden bezoeken? Hiken? Of een combinatie daarvan? Wij werken samen met één va de beste reisorganisaties van Nepal en kunnen praktisch alles voor je organiseren. Sterker nog, we kunnen je ook adviseren over het beste reisprogramma. Ja, wij zijn echt een specialist in Nepal en kunnen jouw reis helemaal op maat maken! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvende offerte aan