Unieke reizen naar Fins Lapland

Rondreis Finland l Fins Lapland l winter vakantie l Husky sledetocht l Noorderlicht reizen l Sherpa Reizen

fins lapland: ervaar de natuur zoals nooit tevoren!

Een reis door Fins Lapland is een garantie voor succes! Finland staat bekend om zijn oneindige bossen en prachtige natuur. Onze reizen door Fins Lapland vinden plaats in een extreem rustig gebied, ver weg van het massatoerisme. Met een beetje mazzel kom je dagenlang niemand tegen. Een unieke ervaring. En als je er toch bent: geniet van een onvergetelijke Husky sledetocht, prachtige sneeuwschoen wandelingen op GPS, een toffe middag ijsvissen en misschien wel het Noorderlicht! En nog veel meer… Fins Lapland heeft het allemaal! 

WIJ BIEDEN DEZE REIZEN naar fins lapland aan:

Aanschouw het noorderlicht in Lapland! Finland - Fins Lapland - winter vakantie - Sherpa ReizenAvontuurlijk LAPLAND

7 DAGEN, VANAF €1.215,-

Tijdens deze reis ervaar je de authentieke winter in Finland, ver weg van alle toeristen. Durf jij te slapen in een wildernis kamp? zonder stromend water? En ook in een zelfgemaakte iglo? En wat dacht je van sneeuwschoen wandelen op GPS, diep in de natuur? Ja? Dan is dit jouw reis! Met een beetje mazzel kun je ook nog genieten van een van de meest bijzondere natuurfenomenen ter wereld: het noorderlicht! 

Zwaarte van deze reis:Sherpa Reizen - Hoe zwaar zijn onze reizen - Moeilijkheidsgraad

Meer informatie 

Vaar in een kano over de rustieke meren in Lapland, FinlandZOMERVAKANTIE LAPLAND

8 DAGEN, VANAF €1.100,-

Tijdens deze vakantie naar Lapland begeef je je diep in de wildernis van Finland. Je wandelt door oeroude bossen, zorgt voor de rendieren, vangt je eigen maaltijd in de Finse meren, stapt in een kano, geniet van de traditionele Finse sauna en slaapt in een wildernis kamp. Stap even helemaal uit je dagelijkse leven!

Zwaarte van deze reis:Sherpa Reizen - Hoe zwaar zijn onze reizen - Moeilijkheidsgraad  

 Meer informatie