Bestemmingen

De bestemmingen van Sherpa Reizen

Tanzania

Het landschap op dag 3 van jouw Kilimanjaro beklimming! Kilimanjaro Beklimmen

VANAF €1.699,- 

De Kilimanjaro is met zijn 5895 meter de hoogste berg van Afrika. Het beklimmen van deze slapende vulkaan is werkelijk een onvergetelijke ervaring! Kies de route die het beste bij jou past. Strandverlenging of safari mogelijk.

Zwaarte van deze reis:

Meer informatie

Finland

Rondreis Fins Lapland l Finland l winter vakantie l husky sledetocht

AVONTUURLIJK LAPLAND

7 DAGEN, VANAF €1.069,-

Tijdens deze reis ervaar je de authentieke winter in Finland, ver weg van alle toeristen. Durf jij te slapen in een wildernis kamp? zonder stromend water? En ook in een zelfgemaakte iglo? En wat dacht je van sneeuwschoen wandelen op GPS, diep in de natuur? Ja? Dan is dit jouw reis! Met een beetje mazzel kun je ook nog genieten van één van de meest bijzondere natuurfenomenen ter wereld: het noorderlicht! 

Zwaarte van deze reis:Sherpa Reizen - Hoe zwaar zijn onze reizen - Moeilijkheidsgraad

Meer informatie 

Finland

met jouw hele familie, of al je vrienden! Deze groepsreis geschikt voor privé-groepen van 6 tot 12 personen, en is echt uniek vergeleken bij andere reizen naar Lapland. Je bent ver weg van het massatoerisme. Je slaapt zelfs 1 nacht in een kamp zonder stromend water, en met weinig elektriciteit. En ja, je bestuurt ook een Husky slede en gaat op zoek naar het Noorderlicht. Trek ook sneeuwschoenen aan, bestuur een sneeuwscooter en bouw je eigen iglo. Oftewel, ga op avontuur!

luxe groepsreis lapland

7 DAGEN, VANAF 6 personen

Wil jij met jouw hele familie of al je vrienden naar Lapland? Maak deze unieke  groepsreis voor 6 tot 12 personen! Je bent ver weg van het massatoerisme, slaapt 1 nacht in een kamp zonder stromend water en amper elektriciteit. En ja, je bestuurt ook een Husky slede en gaat op zoek naar het Noorderlicht. Trek ook sneeuwschoenen aan, bestuur een sneeuwscooter en bouw je eigen iglo. Oftewel, ga op avontuur!

Zwaarte van deze reis:Sherpa Reizen - Hoe zwaar zijn onze reizen - Moeilijkheidsgraad

Meer informatie 

Finland

Vaar in een kano over de rustieke meren in Lapland, FinlandZomervakantie lapland

8 DAGEN, VANAF €1.019,-

Tijdens deze vakantie naar Lapland begeef je je diep in de wildernis van Finland. Je wandelt door oeroude bossen, zorgt voor de rendieren, vangt je eigen maaltijd in de Finse meren, stapt in een kano, geniet van de traditionele Finse sauna en slaapt in een wildernis kamp. Stap even helemaal uit je dagelijkse leven!

Zwaarte van deze reis:Sherpa Reizen - Hoe zwaar zijn onze reizen - Moeilijkheidsgraad  

 Meer informatie

Nepal

Trekking naar Mount Everest basecamp. Wandelvakantie in Nepal. Rondreis Nepal. Rondreizen NepalMount Everest basecamp trekking

16 dagen, VANAF €1.469,-

De Mount Everest is met zijn 8.848 meter de hoogste berg ter wereld. Wandel op de flanken van deze majestueuze berg, bezoek het basiskamp en klim naar een hoogte van 5.555 meter! Ook een bezoek aan Kathmandu en een onvergetelijke bergvlucht staan op het programma.

Zwaarte van deze reis: 

Meer informatie

Nepal

ANNAPURNA CIRCUIT TREKKING – 23 DAGEN

 VANAF €1399,-  

Veel wandelaars zien het Annapurna Circuit als dé plek waar je ooit geweest moet zijn. En terecht! Wij durven te zeggen dat er nog nooit iemand teleurgesteld is weg gegaan. Van groene valleien tot fascinerende dorpjes, en van spectaculaire uitzichten tot flinke uitdagingen. Deze rondreis heeft het allemaal!

Zwaarte van deze reis:Sherpa Reizen - Moeilijkheidsgraad van onze reizen

Meer informatie

Nepal

Yaks in Namche Bazaar, Mount Everest Basecamp Trekking ANNAPURNA BASECAMP TREKKING

14 DAGEN, VANAF €979,-

Deze 14-daagse rondreis door Nepal is werkelijk spectaculair! Je wandelt over één van de meest spectaculaire bergroutes ter wereld. En dat met maar 1 doel: het Annapurna Basecamp, op 4.130 meter hoogte! Maak ook kennis met het Hectische Kathmandu en het pittoreske Pokhara.

Zwaarte van deze reis:Hoe zwaar is deze reis? Sherpa Reizen - moeilijkheidsgraad   

Meer informatie